MARUYAのつれづれ黒板

熟成味噌汁 Ripe miso soup

Camera-2018-4-10-at-8.43-AM.jpeg

4月から、1年熟成した味噌を使ってお味噌汁を作っています。

富士宮のなごみ農園さんの大豆と板倉麹さんの麹を使用して作ったこだわりのお味噌汁です。

なくなり次第終了なので味わいに来て下さい!

こくと深みがあり、一口飲むと身体中に浸透して細胞が活気づく感覚を覚えます。

お試しあれ!!

 

We have been making the miso soup made out of ripe miso throughout the year since last April.

That miso soup is stuck using the soybean in Nagomi farm, Fujinomiya city and the dried wheat gluten made by Itakura dried wheat gluten store.

The miso soup will come to an end when the stock has been sold.

It is rich-tasting, you can sense that cells get humming through penetrating all over the body once you take a sip of it.

Please, enjoy eating it !!

2018年4月10日
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お知らせ

熟成味噌汁 Ripe miso soup

Camera-2018-4-10-at-8.43-AM.jpeg

4月から、1年熟成した味噌を使ってお味噌汁を作っています。

富士宮のなごみ農園さんの大豆と板倉麹さんの麹を使用して作ったこだわりのお味噌汁です。

なくなり次第終了なので味わいに来て下さい!

こくと深みがあり、一口飲むと身体中に浸透して細胞が活気づく感覚を覚えます。

お試しあれ!!

 

We have been making the miso soup made out of ripe miso throughout the year since last April.

That miso soup is stuck using the soybean in Nagomi farm, Fujinomiya city and the dried wheat gluten made by Itakura dried wheat gluten store.

The miso soup will come to an end when the stock has been sold.

It is rich-tasting, you can sense that cells get humming through penetrating all over the body once you take a sip of it.

Please, enjoy eating it !!

2018年4月10日